• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пакистан заперечує постачання боєприпасів Україні

    Опубликовано: 2023-02-20 17:30:21

    У Пакистані заперечують постачання боєприпасів в Україну. Про це заявила прес-секретар Міністерства закордонних справ країни Мумтаз Захра Балоч, передає УНН з посиланням на Dawn.

    Цитата

    «Повідомлення про постачання Пакистаном оборонних виробів в Україну не відповідають дійсності», - заявила Балоч.

    Деталі

    Повідомлення про те, що Пакистан постачав Україні боєприпаси, регулярно з'являлися в ЗМІ з середини минулого року, але Ісламабад рідко офіційно заперечував свою причетність до російсько-українського конфлікту.

    Кілька днів тому France 24 повідомила, що «виснаження запасів боєприпасів є однією з найнагальніших проблем Києва, оскільки Україна та її партнери звертаються до віддалених країн, таких як Південна Корея і Пакистан, як джерел артилерійських боєприпасів».

    Зазначається, що Пакистан, за словами представника, дотримується політики невтручання у військові конфлікти.

    У багатьох із цих повідомлень стверджувалося, що боєприпаси були відправлені в Україну через якусь іншу європейську країну.

    «Пакистан експортує оборонні запаси в інші держави лише на основі твердих гарантій кінцевого використання і відсутності повторної передачі. І це стосується позиції Пакистану в українсько-російському конфлікті», - заявила вона.

    Доповнення

    Індійська газета The Economic Times повідомляла, що Пакистан має намір поставити Україні понад 10 тисяч ракет для реактивних систем залпового вогню “Град”.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.