• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАТО уважно стежить за посиленням співпраці між Китаєм та росією - Столтенберг

    Опубликовано: 2023-02-20 16:00:59

    НАТО уважно стежить за посиленням співпраці між Китаєм та росією, що триває, заявив Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг під час пресконференції напередодні Мюнхенській конференції з безпеки, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    "Ми уважно стежимо за посиленням і міцними відносинами між росією та Китаєм. Ми бачимо, що вони міцніше об’єднуються, проводять спільні навчання, разом здійснюють військово-морське та повітряне патрулювання... Отже, у той час, як авторитетні сили зближуються, співпрацюють ще тісніше, для всіх нас, хто вірить у демократію, навіть важливіше об’єднатися", - сказав він.

    Деталі

    За словами Столтенберга, війна в Україні демонструє, що "безпека глобальна", оскільки "те, що відбувається в Європі, має значення для Азії" і навпаки. Він додав, що Пекін "уважно стежить" за перебігом війни в Україні тому, що перемога російського диктатора володимира путіна "вплине на розрахунки та рішення, які ухвалюватимуть" у Китаї.

    Нагадаємо

    Війна між Сполученими Штатами та Китаєм через Тайвань неминуча, якщо Україна зазнає поразки від росії, попередив критик путіна у вигнанні Михайло Ходорковський.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.