• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп просить від Facebook відновити його акаунт напередодні виборів 2024 року

    Опубликовано: 2023-01-20 14:30:39

    Експрезидент США Дональд Трамп звернувся до компанії Meta з проханням відновити його акаунт у Facebook, повідомляє NBC News. Виборчий штаб Трампа надіслав листа до компанії у вівторок, наполягаючи на зустрічі для обговорення "швидкого відновлення на платформі".

    У 2020 році Facebook заблокував Трампа після штурму Капітолія 6 січня. Спочатку його було заблоковано на 24 години, але менше ніж за добу компанія оголосила бан безстроковим. У червні 2021 року за рекомендацією наглядової ради Meta заявила, що перегляне блокування через два роки та оцінить ризик для громадської безпеки від відновлення акаунту Трампа.

    Компанія повідомила NBC News, що оголосить про рішення найближчими тижнями. У 2021 році Meta дала зрозуміти, що бан Трампа не триватиме вічно. "Коли блокування врешті-решт буде скасовано, обліковий запис пана Трампа підлягатиме новим посиленим штрафам, якщо він порушить нашу політику, аж до остаточного видалення його облікових записів", — заявив тоді Нік Клегг, президент із глобальних справ Meta.

    Ймовірно, цей лист є спробою Трампа повернутися у Facebook напередодні президентських виборів у 2024 році. Трамп має понад 34 мільйони підписників у Facebook, і ця платформа була критично важливою для його виборів у 2016 році.

    Лев Шевченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.