• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС буде підтримувати Україну, скільки буде потрібно - фон дер Ляєн

    Опубликовано: 2023-01-18 09:00:32

    ЄС буде підтримувати Україну скільки часу, скільки це буде потрібно. Про це заявила голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    «Ми будемо допомагати у відновленні електроенергії, опаленні, підтримувати підготовку до дострокових зусиль з реконструкції… Олено, ми будемо вас підтримувати вас скільки часу, скільки потрібно. Ви - наші друзі», - сказала фон дер Ляєн, звертаючись до першої леді України.

    Доповнення

    Раніше президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявляла, що ЄС уже сьогодні перерахує перші 3 мільярди євро із 18 мільярдів макрофінансової допомоги Україні, узгодженої у грудні на 2023 рік.

    16 січня Україна отримала перші 3 млрд євро з нової програми макрофінансової допомоги ЄС на 18 мільярдів євро на 2023 рік, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.