• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єр Польщі хоче обговорити зі Шмигалем Бандеру

    Опубликовано: 2023-01-04 15:30:33

    Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що обговорить з українським колегою Денисом Шмигалем Степана Бандеру. Як сказав Моравецький, поляки стали "критично"ставитися до будь-якого прославлення Бандери. Про це інформує УНН з посиланням на РАР.

    Цитата

    "Ми вкрай критично, дуже-дуже негативно ставимося до будь-якого прославлення або навіть до згадки Бандери", – наголосив Моравецький.

    Він сказав, у такому питанні "тут не може бути нюансів", і анонсував розмову із Денисем Шмигалем з приводу прославлення Степана Бандери в культі України.

    Водночас польський прем'єр назвав Бандеру "ідеологом злочинних часів, часів війни", коли сталися "ці страшні українські злочини".

    Нагадаємо

    Завершення 2022 року не означає припинення польської допомоги для України. Про це написав прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, реагуючи на твіт прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з подякою для польського уряду і народу за передачу Україні чергової партії терміналів супутникового зв‘язку Starlink.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.