• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єр-міністр Великої Британії наказав провести аудит ходу війни в Україні - ВВС

    Опубликовано: 2022-12-19 18:00:49

    Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак попросив уряд оцінити хід війни в Україні. Високопоставлені особи побоюються, що він може зайняти надто обережну позицію. Про це повідомляє BBC з посиланням на джерела, передає УНН.

    Деталі

    Зазначається, що запит прем’єр-міністра Великої Британії викликав тривогу в урядових колах, оскільки військове командування стверджує, що постачання зброї до України можуть виявитися вирішальними в наступні зимові місяці.

    “Війни не виграються на дашбордах. Війни виграються на інстинктах. На початку війни Борис Джонсон сів і сказав: „Давайте просто зробимо це“. Отже, Ріші потрібно направити свого внутрішнього Бориса на зовнішню політику і ні на що інше”, — каже джерело BBC.

    Як повідомляється, цей аудит призначений для оцінки ходу війни та значення воєнного внеску Великої Британії. Тобто оцінити, що Британія вклала в Україну і що “натомість отримала”.

    BBC Newsnight вказує, що президент України Володимир Зеленський знає про дебати у Великій Британії і заохочує Сунака зберігати потужну військову підтримку України.

    “Президент Зеленський відчув, що відбувається. Він розмовляв з Ріші. Він намагався надихнути його, говорячи, що Велика Британія — великі визволителі, великі бійці. Ви нам потрібні”, — додає джерело.

    BBC також додає, що запитувана оцінка припадає на вирішальний момент війни в Україні. Офіційні особи переконані, що єдиний спосіб для українських військ отримати перевагу — збільшити постачання озброєнь.

    Нагадаємо

    Велика Британія оголосила про новий пакет санкцій у відповідь на продовження ударів росії по цивільній інфраструктурі в Україні - обмеження націлені на високопоставлених російських командирів та іранських бізнесменів та офіційних осіб, причетних до виробництва та постачання бойових безпілотників кремлю.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.