• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Балансоутримувачі 454 будинків Києва будуть самостійно відключати світло — ДТЕК

    Опубликовано: 2022-12-08 18:00:50

    «ДТЕК Київські електромережі» додали до графіка відключень ще 454 житлових будинків Києва. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

    Деталі
    «Ці будинки будуть відключати власноруч їх балансоутримувачі - енергетики ЖБК та управляючих компаній. Самостійне обмеження електропостачання з боку балансоутримувачів будинків дозволить зменшити кількість та тривалість відключень для всіх киян», — сказано в повідомленні.

    У ДТЕК нагадали, що під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об'єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли й житлові будинки, що живляться від тих самих електроліній.

    «ДТЕК Київські електромережі спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання в таких будинках відповідно до графіків, що розміщені на сайті», — додали в ДТЕК.

    Відповідальність за своєчасне відключення та відновлення електропостачання будинків несуть в першу чергу енергетики ЖБК та управляючі компанії.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.