• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп вважає підсумки виборів 2020 року підставою для зупинення дії Конституції США

    Опубликовано: 2022-12-06 14:40:41

    45-й президент США Дональд Трамп продовжує публічно наполягати на тому, що президентські вибори 2020 року були "шахрайством", і стверджує, що їхні підсумки можуть бути підставою для припинення дії Конституції США. Про це повідомляє CNN.

    Як пише агентство, Трамп опублікував у соціальній мережі Truth Social, що належить йому, пост, в якому йдеться, що підсумки президентських виборів 2020 року були "відкинуті", а потім стверджує, що "масове шахрайство такого виду і таких масштабів дозволяє скасувати всі правила, положення та статті, що навіть містяться в Конституції".

    Прессекретар Білого дому Ендрю Бейтс заявив, що висловлювання Трампа є "оскверненням душі нашої нації й мають бути повсюдно засуджені".

    "Ви не можете любити Америку лише тоді, коли перемагаєте", – наголосив Бейтс.

    Трамп продовжує публічно стверджувати, що нібито "переміг" на президентських виборах 2020 року, але його перемога була "вкрадена". Жодних доказів цих тверджень ані Трамп, ані його адвокати пред'явити не змогли, проте "змова проти Трампа", як і раніше, залишається однією з популярних теорій змови серед його прихильників.

    Сергій Бережний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.