• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ілон Маск заблокував Каньє Веста у Twitter. Перед цим репер назвав себе «пропутінським»

    Опубликовано: 2022-12-05 13:20:10

    Новий власник Twitter Ілон Маск заблокував репера Каньє Веста (який тепер кличе себе Ye) через публікацію образливого вмісту, повідомляє Bloomberg.

    Вест опублікував зображення, на якому зірка Давида поєднується зі свастикою. Соцмережа заблокувала твіт, поставивши на його місце повідомлення про порушення правил. Потім було заблоковано весь акаунт Веста, а всі твіти приховані. Перед блокуванням у Ye було 32,2 мільйона підписників.

    Маск зазначив, що Ye не вперше порушив правила Twitter щодо підбурювання до насильства. Веста вперше заблокували 9 жовтня через антисемітський твіт, але його розблокували 28 жовтня після приходу Ілона Маска.

    1 грудня Каньє Вест виступив на шоу конспіролога Алекса Джонса та заявив, що йому подобається Адольф Гітлер та він вважає себе "дуже проросійським та пропутінським".

    Лев Шевченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.