• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Скандал з шарфом Орбана: Україна очікує вибачень і спростування територіальних зазіхань

    Опубликовано: 2022-11-23 15:30:32

    Україна очікує на офіційні вибачення угорської сторони та спростування зазіхань на територіальну цілісність України. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, коментуючи появу прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана на футбольному матчі у шарфі із зображенням карти "Великої Угорщини", до складу якої "включили" частини України та Румунії, передає УНН.

    Цитата

    «Очікуємо на офіційні вибачення угорської сторони та спростування зазіхань на територіальну цілісність України», - написав Ніколенко у Facebook.

    Деталі

    Речник МЗС України повідомляв, що Міністерство закордонних справ України викличе угорського посла через прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який надів на футбольний матч шарф із зображенням карти "Великої Угорщини", до складу якої "включили" українське Закарпаття та румунську Трансільванію.

    Контекст

    Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прийшов на футбольний матч у шарфі із зображенням так званої "Великої Угорщини", до складу якої "включили" частину України та Румунії.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.