• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Ізраїлі проходять п'яті парламентські вибори менш ніж за 4 роки

    Опубликовано: 2022-11-02 16:00:23

    В Ізраїлі почалося голосування на позачергових виборах до парламенту. Це п'яті парламентські вибори у країні менш ніж за чотири роки, пише УНН з посиланням на Barron's.

    Деталі

    Повідомляється, що виборчі дільниці вже відкриті й працюватимуть до 22:00 за Києвом. Після того, як ізраїльтяни проголосують, розпочнуться складні переговори щодо створення коаліції.

    Тимчасовий прем'єр-міністр Яїр Лапід прагне утримати владу, напередодні виборів він пообіцяв "продовжити те, що ми почали" і заявив: "Ми виграємо ці вибори єдиним відомим нам способом — працюючи наполегливіше за всіх".

    Його противником є колишній прем'єр Беньямін Нетаньягу, який веде кампанію за повернення разом з союзниками. За даними соціологічних опитувань, його права партія "Лікуд" може отримати 60 місць у 120-місцевому Кнесеті, що на 1 місце менше, ніж необхідно для більшості.

    Голосування проходитиме на тлі стрімкого зростання насильства в Східному Єрусалимі та на Західному березі, пише Barron's.

    Нагадаємо

    Прем'єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід в інтерв'ю The Jerusalem Post заявив, що його країні потрібно буде відреагувати на небезпечні зв'язки росії та Ірану.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.