• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент Литви: Обстріли інфраструктури — тяжкий злочин. Потрібні нові санкції проти Росії

    Опубликовано: 2022-11-02 12:00:34

    Президент Литви Гітанас Науседа назвав удари російських окупантів по критичній інфраструктурі України "тяжким військовим злочином" та заявив, що необхідно продовжувати санкційну політику проти Росії та Білорусі. Про це він сказав після зустрічі з прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом, цитує його Delfi.

    За його словами, знищення життєво важливих об'єктів цивільної інфраструктури України ударами ракет та дронів є "ще одним свідченням тяжких воєнних злочинів".

    "Ми маємо продовжувати військову, політичну та гуманітарну підтримку України і допомагати їй протистояти варварській військовій агресії Росії", — сказав Науседа.

    Він зазначив, що союзники мають продовжити вводити санкції проти Росії та Білорусі та підготувати новий пакет "точних та дієвих обмежень". Литовський лідер також наголосив на необхідності посилення оборонних можливостей східного флангу НАТО.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.