• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ТОП-5 бюджетних смартфонів 2022 року

    Опубликовано: 2022-10-24 23:27:05

    Недорогий смартфон не варто асоціювати із застарілою моделлю чи технікою з мінімальним функціоналом. В умовах існуючої конкуренції деякі виробники прагнуть запропонувати найкращі рішення за меншу суму. У користувачів з`являється чудова можливість стати власником функціонального гаджета та заощадити сімейний бюджет. Важливо лише правильно вибрати пристрій.

    Бюджетні смартфони: особливості та переваги

    Вибираючи смартфон не складно визначити чим відрізняються преміальні моделі від простих бюджетних телефонів. Найчастіше це: дизайн, якість зображення, потужність чіпсету, покриття екрану та найсучасніші функції, бездротові комунікації. У цьому неважко переконатися, якщо вивчити каталог смартфонів, де є докладні описи кожної моделі.

    Але деякі з цих властивостей не впливають на функціональність пристрою (наприклад, спеціальне покриття екрану), інші не обов'язково знадобляться користувачеві. При цьому всі спеціальні функції та покращення впливають на вартість гаджета, значно збільшуючи її. Тож чи варто переплачувати, якщо деякі недорогі смартфони отримують чудовий функціонал, відмінну автономність і досить потужні камери?

    ТОП-5 доступних смартфонів з відмінними характеристиками

    Серед популярних бюджетних телефонів особливо вирізняються кілька моделей. Їх можна замовити на сайті Allo.ua в Одесі і там же ознайомитись з максимально докладним описом:

    • Xiaomi Redmi 10 отримав потужний процесор MediaTek Helio G88 та ємний акумулятор на 5000 мАг із швидкою зарядкою на 18 Вт. Сильною стороною гарного недорогого смартфона стали екран (діагональ 6.5 дюймів, частота оновлення 90 Гц, відмінна деталізація та яскравість), а також NFC.
    • Xiaomi Redmi Note 11 – смартфон із новою версією прошивки. Пристрій із батареєю на 5000 мАг, швидкою зарядкою, сканером відбитків пальців та стереодинаміками. Тут потужний процесор Qualcomm Snapdragon 680, дисплей 6.6 дюймів з матрицею Amoled, частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю FHD+.
    • Samsung Galaxy A32 отримав екран Super Amoled із захистом Gorilla Glass 5 та частотою оновлення 90 Гц. Тут камера на 64 Мп, процесор MediaTek Helio G80 на 8 ядер та відмінна автономність завдяки батареї 5000 мАг.
    • Vivo Y31 з приємним дизайном та модулем NFC. Екран IPS з діагоналлю 6.58 дюймів, основний фотомодуль отримав 48 Мп. Процесор Qualcomm Snapdragon 662 на 8 ядер, інтерфейс та програми, що працюють майже ідеально.
    • ZTE Blade A31 – найкращий компактний недорогий смартфон з опцією NFC. Приваблюють також яскравий екран та знімна батарея. Інші характеристики усереднені – чипсет Unisoc SC9863A, акумулятор 300 мАг та камера на 8 Мп.

    Не варто помилятися, думаючи, що бюджетні смартфони занадто повільні. Сучасні виробники давно зламали цей стереотип, випускаючи такі гаджети, які мало чим поступаються преміальним моделям, попри свою цінову доступність.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.