• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Болгарія не передає Україні зброю, бо боїться послабити власну обороноздатність, — Міноборони Болгарії

    Опубликовано: 2022-10-18 17:30:57

    Болгарія не передає Україні зброю для захисту від російської агресії через те, що боїться послабити власну обороноздатність. Про це заявив міністр оборони Болгарії Димитр Стоянов, інформує УНН з посиланням на Novinite.

    Цитата

    “Болгарія не має багато надлишкової зброї, не кажучи вже про те, що вона не має багато справної зброї. Якби вона у нас була, то армія не мала б таких труднощів. У нас є серйозна проблема з обслуговуванням обладнання, і великий відсоток його несправний. Я не бачу, що ми можемо дати з тієї справної техніки, яка у нас є. Це зашкодить нашим можливостям”, – заявив міністр оборони Болгарії Дімітар Стоянов.

    Нагадаємо

    Влада Болгарії звинувачує росію у кібератаці. Сайт адміністрації президента Болгарії піддався масовій DDoS-атаці, яка не вплинула на контент, але призвела до затримки або тимчасового обмеження доступу до сайту.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.