• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Індонезії заявили, що Зеленський та Путін будуть на саміті G20. Никифоров: рішення поки немає

    Опубликовано: 2022-10-13 14:15:52

    Міністерка закордонних справ Індонезії Ретно Марсуді заявила, що президент Володимир Зеленський та російський диктатор Володимир Путін візьмуть участь у саміті G20 у листопаді. Прессекретар президента Сергій Никифоров у коментарі LIGA.net заявив, що "відповідь не змінилася з минулого разу" — тобто остаточного рішення поки що немає.

    Марсуді сказала, що Зеленський і Путін братимуть участь у саміті G20 на Балі.

    "Досі реакція була дуже позитивною. Отже, дасть Бог, якщо питання стосується рівня відвідуваності, ми не турбуємося", — сказала дипломатка.

    Вона зазначила, що країна продовжує налагоджувати зв'язок із Зеленським та Путіним.

    "Ми повинні розуміти, що ситуація у світі зараз динамічна. Виклики у світі дуже високі, і ситуація не стає легшою, а ускладнюється. Ми продовжуватимемо спілкування", — заявила Марсуді.

    На запитання, чи справді Зеленський вирішив поїхати на саміт G20, Никифоров відповів, що "відповідь не змінилася з минулого разу" — нещодавно видання The National із посиланням на посла Індонезії в ОАЕ Хусіна Багіса повідомило, що і Зеленський, і Путін нібито погодилися взяти участь у саміті G20, і логістична підготовка до їхнього прийому "вже йде повним ходом". Тоді Никифоров сказав, що "остаточне рішення ще не затверджено".

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.