• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тихановська запропонувала Зеленському встановити дипломатичні й політичні відносини

    Опубликовано: 2022-10-11 14:30:19

    Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська звернулась до президента Володимира Зеленського з проханням встановити дипломатичні та політичні відносини між Україною та Об'єднаним перехідним кабінетом Білорусі.

    "Пане президенте Зеленський, в одному зі звернень ви сказали: "Ми не просимо світ боротись замість нас, ми просимо надати нам допомогу". Білоруси також не просять боротися замість нас. Ми пропонуємо Україні та українському народу збудувати альянс з демократичною Білоруссю. Об'єднаний перехідний кабінет готовий до співпраці з Україною та встановлення дипломатичних і політичних відносин. Ми готові діяти разом з Україною", – заявила вона.

    Тихановська попросила не ототожнювати білорусів із режимом Лукашенко.

    "Лукашенко – ганьба моєї країни. Що Лукашенко оголосить завтра чи післязавтра – невідомо, бо він уже не ухвалює рішень, за нього це робить Кремль. Тому Білорусь має вийти з військових, політичних та економічних союзів з Росією, які підривають національні інтереси нашої країни", – заявила білоруська опозиціонерка.

    Вона додала, що вірить у поразку Росії та відновлення Україною територіальної цілісності й суверенітету.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.