• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Північна Корея підтримала псевдореферендуми РФ. Згадали ООН та звинуватили у всьому США

    Опубликовано: 2022-10-04 15:30:11

    Північна Корея підтримала псевдореферендуми та спробу анексії тимчасово окупованих територій України Росією. Про це сказано у заяві Міністерства закордонних справ КНДР, яку цитує пропагандистська агенція KCNA.

    У КНДР назвали псевдореферендуми на окупованих територіях "законними" та заявили, що вони "відповідають статуту ООН".

    Північнокорейське МЗС наголосило, що "з повагою ставиться до волевиявлення мешканців" і підтримує Москву у спробі анексії окупованих територій Луганської, Донецької, Херсонської та частини Запорізької областей.

    Також у Пхеньяні звинуватили США у "втручанні у внутрішні справи незалежних країн та утиску їхніх законних прав, зловживаючи Радою Безпеки ООН".

    "Ніколи не повернуться ті дні, коли США зможуть використовувати РБ ООН як свій щит і засоби агресії для збереження своєї переваги. У жодному разі не можна прощати свавільні та довільні дії, а також упереджені та подвійні стандарти", – сказано в повідомленні.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.