• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нова Зеландія посилює санкції проти людей з оточення путіна

    Опубликовано: 2022-09-28 09:15:32

    Уряд Нової Зеландії розширив санкції щодо росіян, але не може надати подальшу військову допомогу, оскільки не має нічого, чого хоче Україна, повідомляє Australian Associated Press, пише УНН.

    Деталі

    Міністр оборони країни Пені Енаре заявила, що Нова Зеландія "готова надати додаткову летальну допомогу, якщо потреби України відповідатимуть її запасам", пише видання.

    На сьогодні новозеландське спорядження, відправлене в Україну, як повідомляється, налічує 1066 бронежилетів, 473 шоломи, 571 маскувальний жилет та ремені.

    У вівторок міністр закордонних справ країни Нанайя Махута оголосив, що 19 нових "членів найближчого оточення путіна" будуть піддані фінансовим санкціям та санкціям щодо поїздок, введених у межах скоординованих глобальних дій.

    "Україна ясно дала зрозуміти, що найважливіше, що ми можемо зробити, щоб допомогти їм, - це наші санкції і підтримка їх під час конфлікту, як ми продовжуємо це робити", - сказала вона.

    Санкції Нової Зеландії розповсюджуються тепер приблизно на 1000 осіб.

    Доповнення

    Прем'єр-міністр Нової Зеландії розкритикувала "провал" ООН у війні в Україні.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.