• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія пригрозила США щодо ракет ATACMS. Держдеп відреагував дипломатично

    Опубликовано: 2022-09-16 13:45:40

    Спікеру Держдепу США Неду Прайсу нема чого сказати щодо погроз Росії про постачання Україні далекобійних ракет. Постачання американської зброї мають допомогти Києву захистити суверенітет, незалежність і територіальну цілісність, заявив Прайс на брифінгу.

    15 вересня в МЗС РФ заявили, що постачання Україні американських ракет будуть перетином червоних ліній. А посол РФ у Вашингтоні Дмитро Антонов пригрозив: це означатиме втягування США у конфлікт.

    "У мене немає відповіді на те, що ми почули від РФ. Я хотів би наголосити, що все, що ми надали нашим українським партнерам, має одну й лише одну мету, а саме: дати можливість захистити свою країну, територію, свободу та демократію від вторгнення російських агресорів", – відреагував на заяву росіян Прайс.

    Він додав, що йдеться про постачання для України всього необхідного для збереження її суверенітету, незалежності та територіальної цілісності.

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.