• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський призначив нових керівників СБУ в Херсонській та Чернігівській областях

    Опубликовано: 2022-09-08 10:45:36

    Президент Володимир Зеленський звільнив Євгена Нетужилова з посади начальника управління Служби безпеки України в Чернігівській області та призначив на його місце Олексія Ляха.

    Про це йдеться в указах глави держави №631 та №632 від 7 вересня. Крім цього, наступним указом №633 Зеленський призначив Артема Борисевича на посаду начальника управління СБУ в Херсонській області.

    Зазначимо, що Минулий же начальник херсонського облуправління служби Сергій Криворучко був звільнений главою держави ще 31 березня.

    Нагадаємо також, що 15 серпня президент звільнив начальника управління СБУ в Тернопільській області та перевів начальника УСБУ в Львівській області на аналогчіну посаду в столичному регіоні.

    1 серпня Зеленський замінив начальника департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення СБУ - ним замість Валентина Безверхого стала Олега Яцкевич.

    17 липня президент увільнив від виконання обов'язків голови СБУ Івана Баканова, поклавши виконувати обов'язки голови служби на Василя Малюка, а після цього звільнив заступника голови СБУ Володимира Горбенка та замінив цілу низку голів УСБУ в областях, зокрема призначивши заміну звільненому зі скандалом очільнику управління в Харківській області.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.