• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данілов: У РФ низка регіонів виступають проти Путіна. На першому місці — Татарстан і Чечня

    Опубликовано: 2022-09-07 16:00:42

    Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що у низці регіонів Росії назріває невдоволення режимом диктатора Володимира Путіна. Про це він повідомив в інтерв'ю LB.ua.

    За його словами, українська влада має дані соцопитувань, які проводять російські спецслужби на території РФ. З них випливає, що в Росії починають з'являтися території, які "готові звільнятися від колоніального стану".

    "У нас є перша, скажімо так, десятка цих регіонів. Ми розуміємо, хто буде, умовно кажучи, в авангарді всіх процесів", – сказав Данілов.

    Він заявив, що росіяни знають про проблеми у низці регіонів, оскільки у разі їх наростання це закінчиться розвалом Росії.

    "Причому Україна у цьому практично фізично не бере участі, те, що робить Путін, він сам своїми діями розвалює РФ", – вважає секретар РНБО.

    Резюмуючи, він наголосив, що є території, які не підтримують режим Путіна, і їхній відсоток зростає — перше місце серед таких у Татарстану, а на другому  – Чечня.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.