• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Візит нової прем'єр-міністерки Британії Ліз Трасс в Україну може відбутися найближчим часом, — посол

    Опубликовано: 2022-09-07 09:45:32

    Візит нової прем'єр-міністерки Великої Британії Ліз Трасс в Україну може відбутися найближчим часом, українські дипломати вже розпочали підготовку. Про це повідомив посол України у Британії Вадим Пристайко в ефірі проєкту FREEДОМ, передає УНН.

    Цитата

    «Коли Трасс формально стане прем'єркою, я думаю, одразу ж відбудеться дзвінок, і домовленості про візит Ліз Трасс не забаряться. Ми вже як дипломатична система почали готувати й цю розмову, і приїзд Ліз Трасс в Україну», — заявив Пристайко.

    Востаннє Трасс була в Україні 17 лютого, незадовго до початку повномасштабного вторгнення росії, і після цього неодноразово заявляла, що знову приїде до Києва найближчим часом.

    Нагадаємо

    У Сполученому Королівстві відбувся фінал виборів на крісло премʼєр-міністра. Новообраною головою британського уряду стала Ліз Трасс. Її попередником був великий друг України — Борис Джонсон, який від 5 вересня офіційно залишив пост премʼєра.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.