• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Латвія вирішила запровадити додаткові в'їзні перевірки для всіх громадян Росії й Білорусі

    Опубликовано: 2022-08-31 16:30:23

    Уряд Латвії вирішив запровадити додаткові в'їзні перевірки для громадян Росії й Білорусі, пише Delfi. Досі додатково перевіряли тільки окремих громадян РФ – із Чечні, Дагестану, Інгушетії й Північної Осетії, але через агресію це правило вирішили поширити на усіх росіян, а заодно й на білорусів.

    Зміни у правилах означають, що в процесі надання візи чи посвідки на проживання громадяни цих країн повинні будуть проходити через додаткову перевірку на предмет того, чи становитиме їхній в'їзд загрозу національній безпеці або громадському порядку Латвії.

    Зараз Латвія видає візи росіянам тільки у виняткових випадках, якщо це пов'язано з гуманітарними міркуваннями, а також членам сімей громадян ЄС у разі тяжкої хвороби чи смерті родичів. Така сама модель застосовується в Естонії, Литві, Польщі та Чехії.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.