• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ закриває повітряний простір в Липецькій, Воронезькій та Білгородській областях 22-25 серпня - Генштаб ЗСУ

    Опубликовано: 2022-08-22 11:00:05

    Росія, за наявною в української сторони інформацією, закриває окремі ділянки повітряного простору в Липецькій, Воронезькій та Бєлгородській областях у період з 22 по 25 серпня цього року.

    Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України. Також, зокрема, зазначено, що противник проводить ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах Брянської та Курської областей.

    Також у Генштабі кажуть, що наразі корабельне угруповання противника в готовності до застосування високоточної зброї утримує п’ять носіїв крилатих ракет морського базування.

    Нагадаємо при цьому, що напередодні президент Володимир Зеленський допустив, що наступного тижня, коли Україна відзначатиме День незалежності, Росія може спробувати зробити "щось особливо гидке та жорстоке".

    В свою чергу ЗМІ дізналися, що працівникам державних установ, розташованих в урядовому кварталі Києва, рекомендували з 22 по 26 серпня працювати дистанційно з дому.

    Зазначимо також, що військова адміністрація Харківської області, що межує з Бєлгородською областю РФ, звідки регулярно обстрілюється Харків, напередодні вирішила ввести комендантську годину на всю добу 24 серпня, а також розширити її строк, в тому числі в інші дні, до половини доби (з 7 години вечора до 7 ранку).

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.