• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єріада у Британії. Трасс випереджає Сунака з великим відривом – опитування

    Опубликовано: 2022-08-18 16:30:52

    Міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс з великим відривом випереджає ексканцлера Скарбниці Ріші Сунака у перегонах за посаду лідера Консервативної партії, який має стати і британським прем'єром. Про це йдеться в даних опитування YouGov на замовлення Sky News.

    Дані опитування показують, що Трасс підтримають 66% членів Консервативної партії, якщо виключити тих, хто не визначився чи не має наміру голосувати. У Сунака – 34%.

    Журналісти зазначають, що розрив між кандидатами за два тижні скоротився з 38% до 32%, проте вони вважають, що такого поступового зміцнення позицій не вистачить Сунаку, щоб виграти конкуренцію.

    У межах дослідження з 12 до 17 серпня опитали 1089 консерваторів – 57% із них уже проголосували, 38% збираються це зробити. Серед тих, хто вже проголосував, 68% обрали Трасс і 31% – Сунака.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.