• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данія надішле до Британії військових інструкторів для навчання бійців з України

    Опубликовано: 2022-08-11 09:45:17

    Данія направить до Великобританії військових інструкторів для навчання солдатів з України та навчатиме українських офіцерів.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра оборони Данії Мортена Бодсков в інтерв'ю газеті Jyllands-Posten.

    "Найближчим часом Данія відправить 130 військових інструкторів для участі в британському навчальному проекті", - повідомив він.

    За даними агентства Reuters, це інтерв'ю передує конференції в Копенгагені в четвер, 11 серпня, на якій міністри оборони Великої Британії, Данії та України мають обговорити довгострокову підтримку України, включаючи військову підготовку, оформлення та постачання зброї.

    Як повідомлялось, 11 серпня в Копенгагені, на запрошення данської сторони відбудеться Конференція північноєвропейських союзників з підтримки України. У заході буде брати участь міністр оборони Резніков, а також очікується на візит його колег із США, Великобританії, Латвії, Литви, Польщі, Норвегії, Чехії та інших країн.

    НАТАЛІЯ ГУРКОВСЬКА

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.