• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канада заявила про небезпечну фазу війни: відправляє інструкторів до Британії навчати українців

    Опубликовано: 2022-08-05 13:00:15

    Канада направить до 225 своїх інструкторів до Великої Британії для навчання українських військовослужбовців. Про це повідомила міністерка оборони Канади Аніта Ананд, заявивши про "нову і дуже небезпечну фазу конфлікту", передає Reuters.

    За словами глави Міноборони Канади, інструктори будуть відправлені до Британії наступного тижня.

    "Зараз ми вступили до нової та дуже небезпечної фази цього конфлікту, в якому [Росія] робить затяжні спроби завдати довгострокової шкоди Україні та її людям. Тому сьогодні я оголошую, що ми виконуємо нашу обіцянку відновити масштабне навчання", – сказала Ананд.

    Канадські інструктори пробудуть у Британії чотири місяці. Більшість солдатів прийдуть із 3-го батальйону канадської легкої піхоти імені принцеси Патриції.

    Тренування під керівництвом Канади, які пройдуть на військовій базі на південному сході Англії, включатимуть в себе поводження зі зброєю, першу допомогу та тактику патрулювання.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.