• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС відкриває представництво в Кремнієвій долині з 1 вересня

    Опубликовано: 2022-08-01 09:45:07

    Європейський Союз відкриває з 1 вересня представництво у південній частині Сан-Франциско – Кремнієвій долині. Про це УНН пише з посиланням на Euractiv.

    Деталі

    Повідомляється, що вперше про представництво ЄС у Кремнієвій долині стало відомо 18 липня. Тоді Рада Європейського Союзу опублікувала свої висновки щодо цифрової дипломатії блоку.

    Представництво буде слугувати каналом зв’язку для делегації ЄС та США, яка розташована у Вашингтоні та Кремнієвій долині. Це перший випадок в історії Євросоюзу, коли в одній країні відкривається два представництва.

    Спочатку працівники ЄС будуть розташовуватися в генеральному консульстві Ірландії у Сан-Франциско, поки Єврокомісія не підшукає окремого приміщення.

    Представництво очолить багаторічний працівник Європейської комісії Жерар де Грааф, який був причетним до укладання найважливішого цифрового законодавства ЄС – Закону про цифрові ринки та Закону про цифрові послуги.

    Цитата

    "Важливо мати позитивні відносини між регулятором і тими, кого він регулює. На мій погляд, наша роль – спробувати полегшити впровадження регулювань і комплаєнс", – сказав де Грааф журналістам на брифінгу.

    Доповнення

    Президент Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді анонсував створення в Україні Коледжу Європи.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.