• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїль закликав своїх громадян не їхати до Умані та негайно залишити Україну

    Опубликовано: 2022-07-26 15:00:24

    Міністерство закордонних справ Ізраїлю закликало своїх громадян не відвідувати Україну, зокрема Умань, а тим, хто зараз перебуває в країні, пропонується "негайно залишити" територію. Повідомлення опубліковане у Facebook посольства Ізраїлю в Україні.

    "У зв'язку з війною та бойовими діями між російськими військами та українськими військами Міністерство закордонних справ закликає громадян Ізраїлю уникати відвідування території України, включно з містом Умань та околиці", – сказано в повідомленні.

    Громадян Ізраїлю, які зараз перебувають в Україні, закликають "негайно покинути кордони країни".

    У посольстві пояснили, що ситуація з безпекою, загроза бомбардувань з повітря або ракетних обстрілів, зокрема в центрі та на заході країни, є реальною та безпосередньою небезпекою для життя.

    Також у посольстві нагадали, що з 24 лютого в Україні введений воєнний стан, що передбачає обмеження свободи пересування, введення комендантської години, дотримання заходів безпеки та охорони правопорядку, включно з можливими перевірками, арештами та депортацією.

    Посольство Ізраїлю у ці дні не має постійної присутності в Україні, тому не може надавати консульських послуг своїм громадянам.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.