• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку російського вторгнення в Україні звільнили 8,5 тис. держслужбовців

    Опубликовано: 2022-07-26 12:45:35

    З початку вторгнення Росії в Україну 24 лютого в Україні було звільнено 8,5 тис. держслужбовців, а понад 7 тисяч було відправлено у неоплачувану відпустку. Про це йдеться у повідомленні Національного агентства з питань державної служби.

    Згідно з повідомленням, станом на 1 липня в Україні працює 168 140 держслужбовців. З них 127 тисяч працюють у штатному режимі, майже 14 тисяч - дистанційно, понад 18 тисяч перебувають на простої та майже 7 тисяч у відпустці без збереження заробітної плати.

    Кількість звільнених держслужбовців за період військового стану – 8 479 осіб, а кількість держслужбовців, які перебувають на території України, захопленої агресором, або в межах районів бойових дій – 7 451 особа.

    У ЗСУ служать 3568 держслужбовців, кількість загиблих на війні - 53.

    Крім того, 6739 жінок-держслужбовців виїхали за кордон, рятуючи дітей від російської збройної агресії.

    Нагадаємо, що – згідно з даними Міжнародної організації праці – з моменту російського вторгнення Україна втратила 4,8 млн робочих місць. За оцінками дослідження, якщо бойові дії загостряться, втрати робочих місць зростуть до семи мільйонів.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.