• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У США захоплюються тим, як Україна використовує HIMARS проти росіян — Маркарова

    Опубликовано: 2022-07-19 13:30:15

    Американці захоплюються тим, як Збройні Сили України використовують ракетну систему HIMARS на полі бою. Про це заявила пані посол України в США Оксана Маркарова в інтерв'ю Радіо Свобода.

    За її словами, американська сторона, зокрема представники Пентагону, регулярно захоплюються ефективністю використання західної зброї для відбиття повномасштабного російського вторгнення.

    "Ми постійно чуємо захоплення, я не боюся навіть цього слова, не лише сміливістю українців та ЗСУ, але також і тим, наскільки майстерно на полі бою, в таких важких умовах і наскільки ефективно ми використовуємо всю зброю, яка є в України. У цьому випадку мені здається, що і співпраця на такому рівні, як у нас зараз є зі США, і обмін інформацією, і така взаємна прозорість перебуває на досить високому рівні", – заявила Маркарова.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.