• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Байден оголосить про продовження присутності американських військ у Польщі - NBC News

    Опубликовано: 2022-06-29 09:45:32

    Президент США Джо Байден планує оголосити про продовження присутності американських військ у Польщі та зміни в розміщенні американських військ у кількох країнах Балтії, які він санкціонував перед нападом росії на Україну. Про це повідомляє NBC News, посилаючись на чиновників, пише УНН.

    Деталі

    Зміни у складі військ США можуть торкнутися таких країн, як Литва, Латвія та Естонія, пише NBC News. Як повідомляють джерела, оскільки нові війська можуть бути розгорнуті в регіоні на більш постійній основі, їх кількість буде мінімальною, але кілька сотень можуть залишитися в Польщі на більш постійній основі.

    Напередодні саміту країн-членів "Великої сімки" (G7) офіційні особи адміністрації сигналізували про те, що Байден може оголосити про зміну американських військ, а також що союзники по НАТО також можуть оприлюднити зміни у своїх військових положеннях. Окрім того, як повідомляє NBC News, президент США також міг би оголосити, що присутність ВМС Сполучених Штатів на військово-морській базі Рота в Іспанії може збільшитися на два кораблі протягом наступних кількох років.

    Раніше

    США мають намір закупити для України вдосконалену зенітно-ракетну систему NASAMS.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.