• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент Індонезії їде на зустрічі із Зеленським та путіним перед самітом G20

    Опубликовано: 2022-06-22 16:30:33

    Президент Індонезії Джоко Відодо відвідає Україну і росію наступного тижня, щоб зустрітися зі своїми колегами і домогтися мирного врегулювання конфлікту. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

    Цитата

    «Міністр закордонних справ Ретно Марсуді заявила, що президент Індонезії Джоко Відодо відвідає Україну і росію наступного тижня, щоб зустрітися зі своїми колегами і домогтися мирного врегулювання конфлікту, що триває», - йдеться в повідомленні.

    Деталі

    Ретно Марсуді зазначила, що президент виявляє співчуття до гуманітарної кризи, постарається зробити свій внесок у подолання продовольчої кризи, спричиненої війною.

    Доповнення

    Президент Індонезії Джоко Відодо повідомляв, що Президент України Володимир Зеленський та російський диктатор володимир путін прийняли запрошення взяти участь у саміті G20 на Балі у листопаді.

    Зеленський подякував за запрошення на саміт і висловив надію на те, що там будуть присутні лише друзі України.

    ЗМІ раніше вказували, що включення Зеленського до списку запрошених на саміт було б для Індонезії ще більшим логістичним та дипломатичним кошмаром, якби путін вирішив особисто бути присутнім на саміті на тропічному острові Балі.

    Саміт G20 запланований на листопад 2022 року на острові Балі в Індонезії.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.