• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Путін давно перетнув червону межу. Клінтон розкритикувала Макрона та підтримала Зеленського

    Опубликовано: 2022-06-13 14:45:43

    Колишній державний секретар США Гілларі Клінтон розкритикувала президента Франції Емманюеля Макрона за його заклики "не принижувати Росію" та підтримала позицію президента Зеленського щодо повного звільнення окупованих територій. Про це вона заявила в ефірі французького радіо, повідомляє Le Point .

    За її словами, позиція "не принижувати Росію" здається застарілою, додавши, що "Путін давно перетнув червону межу". Клінтон вважає, що Путін бачить себе Петром I, який понад 20 років вів безперервну війну проти Швеції, країн Балтії, Скандинавії та Півночі.

    Також вона заявила, що час для реальних переговорів між Україною та Росією ще не настав.

    "Я за українців, а це означає, що не можна передчасно поспішати з переговорами, я думаю, що остаточним успіхом буде поразка Путіна. І в цьому я можу лише погодитися з тим, про що просять президент Зеленський та його уряд, тобто тотальний вихід з окупованих територій в Україні", — зазначила Клінтон.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.