• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канцлер Австрії попередив про нехтування міграційним питанням під час війни в Україні

    Опубликовано: 2022-06-06 09:15:31

    Канцлер Австрії Карл Нехаммер, виступаючи на конгресі Європейської народної партії в Роттердамі, попередив, що питання міграційної політики не слід залишати осторонь. Про це повідомляє УНН з посиланням на Euractiv.

    Цитата

    "Ми повинні бути дуже обережні, щоб ця неймовірно драматична війна не приховала багатьох інших проблем безпеки", – сказав він учасникам конгресу.

    Деталі

    За словами Нехаммера, такі проблеми, як незаконна міграція, тероризм та організована злочинність, у Європейському Союзі залишаються.

    Він підкреслив, що багато хто зловживатиме поточною увагою до України, додавши, що Австрія прийняла 75 000 українців, які втікли від війни в країні, і до 17 000 заяв про надання статусу біженця з таких країн, як Іран та Афганістан.

    "Якщо ви подивитеся, як вони потрапили до Австрії, ви прийдете до драматичного усвідомлення: більшість із них не зареєстровані", – сказав Нехаммер.

    Нагадаємо

    5,3 мільйона громадян України поїхали в країни ЄС з початку російського повномасштабного вторгнення. За даними Frontex, останніми тижнями в Україну повертається більше людей, ніж залишає.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.