• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни окупували 80% Сєвєродонецька, у місті, як і раніше, бої, - ОДА

    Опубликовано: 2022-06-02 12:45:23

    Російські загарбники окупували 80% Сєвєродонецька Луганської області, включаючи його східну частину. У місті продовжуються вуличні бої. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

    "Окуповано близько 80% обласного центру, включаючи східні квартали. Вуличні бої продовжуються. На деяких вулицях наші захисники мають успіх, проведені пробні контратаки, у полоні шестеро рашистів. Чекаємо на відомості, які можуть нам допомогти відбити орків за межі міста. За Сєверодонецьк будуть битися до кінця!", - написав Гайдай.

    За його словами, вся вільна від окупантів територія Луганської області обстрілюється російськими військами. Проте влада продовжує возити гуманітарні вантажі до багатьох населених пунктів, а також евакуювати звідти людей.

    "Лисичанськ під українським контролем. Це вигідна у військовому відношенні позиція. Розташування міста на височині дає багато можливостей. Оборона міста потужна", - додав голова ОДА.

    Нагадаємо, російські окупанти ведуть штурмові дії у Сєвєродонецьку Луганської області. 1 червня окупанти встановили контроль над східною частиною міста.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.