• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Рано розслаблятися»: у ТРО попереджають про можливі ракетні обстріли Києва

    Опубликовано: 2022-06-02 12:30:46

    Киянам та жителям столиці рано розслаблятися, оскільки загроза ракетного обстрілу міста з боку армії Російської Федерації, як і раніше, зберігається.

    Про це заявив прес-офіцер 112-ї київської бригади територіальної оборони ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі національного телемарафону.

    За його словами, наразі є загроза спроби росіян відкрити "другий фронт" на київському напрямку.

    "Війна не закінчилася. Киянам, жителям столиці рано розслаблятися. Для Києва існує загроза, насамперед загроза терористичних обстрілів з боку РФ балістичними та крилатими ракетами. Також існує загроза спроби російських окупантів відкрити "другий фронт" на київському напрямку", - наголосив Андрій Ковальов.

    Також він зазначив, що помилки лютого-березня були враховані. Безліч коштів та сил на київському напрямку залучено до оборони столиці.

    Водночас, у Київській міській військовій адміністрації відреагували на чутки про повторний наступ військ РФ на Київ, заявивши, що ознак формування військ у Брянській та Курській області немає. Але РФ може використати також територію Білорусі.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.