• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія активно перекидає терміновиків на війну в Україну, - Арестович

    Опубликовано: 2022-06-02 10:45:32

    Російська Федерація почала активно перекидати на війну в Україну терміновиків. Резервісти також приїжджають, але у них відмовників понад 30-40 відсотків.

    Про це повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

    "Терміновиків вже почали перекидати сюди. Ми бачимо це, чуємо по перехопленням. Більше того, командири рівня підполковник - полковник, вони кажуть, що найближче поповнення це терміновики. Вони, мовляв, повинні прийти, тоді ми поповнимось і воюватимемо", - сказав Алестович.

    Він також зазначив, що на війну приїжджають і резервісти, але у них відмовники понад 30-40 відсотків.

    "Резервісти, звичайно, приїжджають, але у них відмовників понад 30-40 відсотків. А терміновики ж у відмовники не можуть піти. На них певна надія. Підуть в атаку, куди їм подітися? Їм просто нема чим поповнюватися. Їм і платити, знову ж таки, не треба, на відміну від контрактників", - підсумував радник голови ОП.

    Нагадаємо, Олексій Арестович заявив, що так звану російську спецоперацію Україна вже перемогла, тепер залишилося перемогти Росію у війні. За його словами, змінився темп, логіка того, що відбувається, прийоми, а також способи боротьби.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.