• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон заявив, що знає ім'я наступного прем’єр-міністра своєї країни

    Опубликовано: 2022-05-10 15:30:08

    Еммануель Макрон, який нещодавно був переобраний президентом Франції, заявив у понеділок, що знає ім'я наступного прем'єр-міністра країни, який має змінити Жана Кастекса. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

    Цитата

    "Я не скажу вам... не тут, не зараз, звичайно", — сказав він журналістам, які запитували про майбутнього прем'єр-міністра під час спільної пресконференції в Берліні з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

    Деталі

    Аналітики припускають, що Макрон може призначити Елізабет Борн, міністра праці, прем'єр-міністром, ставши другою жінкою у Франції, яка обійняла цю посаду. Серед інших претендів — міністр фінансів Брюно Ле Мер, міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманен або міністр сільського господарства Жюльєн Денорманді.

    Додамо

    У Франції, де президенти на другий срок поспіль рідко переобираються, Макрон отримав 58,5% голосів у другому турі проти ультраправої Марін Ле Пен, незважаючи на сильну опозицію його політиці на користь бізнесу та пропозицію підвищити пенсійний вік.

    Галина Крижанівська
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.