• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В США заявили, що візит Байдена в Україну — «питання часу»

    Опубликовано: 2022-05-03 13:45:39

    Голова комітету Палати представників США з розвідки Адам Шифф повідомив, що візит американського президента Джозефа Байдена до України — лише "питання часу". Наразі це питання розглядають, передає CNN.

    "Візит президента знаходиться на розгляді, але питання лише в тому, як скоро це стане можливим. Делегація не обговорювала цю тему під час телефонної розмови з Байденом у неділю, 1 травня", — сказав Шифф.

    На питання про те, що президент Володимир Зеленський думає про суму в 33 мільярди доларів, яку Байден запросив у Конгресу, Шифф сказав: "Це його робота — казати, що нічого не достатньо, і, ви знаєте, ми це розуміємо, ми поважаємо це. Тим не менш, думаю, він дуже вдячний за те, що ми робимо".

    Зазначимо, що на думку українського президента Байден врешті-решт ухвалить рішення про візит до України, щоб на власні очі побачити всі наслідки російської агресії.

    Американський лідер цікавився візитом в Україну ще у березні, коли був у Польщі. Тоді, за даними американських ЗМІ, Байдену не дозволила перетнути кордон і потрапити в Україну його служба безпеки. 14 квітня президент США знову заявив про своє бажання приїхати в Україну.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.