• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон пообіцяв «посилити» військову помощь для України, — ЗМІ

    Опубликовано: 2022-05-02 14:15:05

    Президент Франції Еммануель Макрон пообіцяв президентові України Володимиру Зеленському «посилити» військову та гуманітарну допомогу.

    Лідери двох країн поспілкувалися під час телефонної розмови, повідомляє французьке телебачення BFMTV з посиланням на свої джерела.

    Журналісти зазначають: Макрон пообіцяв Зеленському, що Франція продовжить допомогу у збиранні доказу військових злочинів унаслідок вторгнення Росії.

    Нагадаємо, 24 квітня у другому турі президентських виборів Макрон здобув перемогу здобувши 58,54% голосів. Ці вибори опубліковані на сайті Міністерства внутрішніх справ Франції.

    За його суперницю – лідера Народного фронту Марін Ле Пен набрала 41,46% голосів французьких виборців. Ле Пен визнала поразку та пообіцяла продовжити боротьбу на парламентських виборах. Свій результат на виборах вона назвала "оглушливою перемогою".

    Ілля Требор

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.