• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Конгресі США пропонують використати американську армію для захисту територіальної цілісності України

    Опубликовано: 2022-05-02 11:00:38

    Республіканець Адам Кізінгер вніс до Конгресу США проект резолюції щодо використання американських військових для захисту України.

    Про це йдеться у пресрелізі, опублікованому офісом конгресмена.

    "Сьогодні конгресмен Адам Кінзінгер оголосив про внесення спільної резолюції, яка дозволяє використання збройних сил США для захисту територіальної цілісності України у разі ескалації Володимиром Путіним своєї несправедливої війни проти наших демократичних союзників", - йдеться у релізі.

    Зазначається, що документ "уповноважив би президента Сполучених Штатів використати американські сили для реагування на сценарій, у якому Російська Федерація застосує хімічну, біологічну чи ядерну зброю проти України".

    Сам Кінзінгер, коментуючи цю ініціативу, зазначив, що "слова важливі, але також важливі і наші дії".

    "Ми повинні стати на захист людства і підтримати наших союзників", - наголосив Кінзінгер.

    Нагадаємо, палата представників Конгресу США схвалила ленд-ліз для України. Документ передбачає прискорену передачу військової допомоги нашій країні.

    Зазначимо, президент США Джозеф Байден підписав законопроект, який містить положення про те, що конфісковані у підсанкційних російських олігархів активи мають спрямовуватись на відновлення України.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.