• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США пропонують $10 млн за інформацію про російських розвідників, які організували кібератаки

    Опубликовано: 2022-04-28 15:30:35

    Влада США обіцяє $10 млн винагороди за інформацію про розвідників з РФ, які організували кібератаки. Про це повідомляє сайт Держдепартаменту США.

    Цю суму вони готові заплатити за інформацію, що дозволяє ідентифікувати або визначити місцеперебування осіб, які діють за вказівкою іноземного уряду та беруть участь у зловмисних діях проти критичної інфраструктури США.

    Зокрема, це шість офіцерів ГРУ Російської Федерації: Юрій Сергійович Андрієнко, Сергій Володимирович Детистов, Павло Валерійович Фролов, Анатолій Сергійович Ковальов, Артем Валерійович Очиченко та Петро Миколайович Пліскін. Вони були учасниками змови, під час якої застосовувалося шкідливе програмне забезпечення, щоб отримати доступ до комп'ютерів жертв.

    Всі вони – члени підрозділу 74455 ГРУ, також відомого як Sandworm Team, Telebots, Voodoo Bear та Iron Viking. Через їхнє втручання 27 червня 2017 року комп'ютери в США та у усьому світі були заражені вірусом NotPetya.

    Ольга Лицкевич

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.