• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Ізраїлі скасували щорічний офіційний парад на 9 травня

    Опубликовано: 2022-04-28 13:00:37

    Уряд Ізраїлю ухвалив рішення про скасування щорічного офіційного параду на 9 травня. Про це повідомила ізраїльський міністр алії та інтеграції Пніна Тамено-Шете, передає newsru.co.il.

    Як зазначається, Тамено-Шете заявила, що їй відомо про "наявну делікатну ситуацію" і що на традиційній церемонії на Горі Герцля цього року основна увага буде приділена вкладу євреїв-ветеранів у перемогу над нацистською Німеччиною.

    Міністр наголосила, що рішення про скасування параду та характер церемонії ухвалювалось разом з ізраїльськими організаціями ветеранів Другої світової війни.

    Напередодні посольство України повідомило у Facebook, що, за підсумками зустрічі між послом України в Ізраїлі Євгеном Корнійчуком та Пніною Тамено-Шете "міністр повідомила, що, незважаючи на традицію попередніх років, цього року було вирішено утриматися від громадських заходів та ходів на 9 травня, у зв'язку із російською агресією проти України".

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.