• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україну прибули п'ять літаків із військовою допомогою США, планується ще більше - Псакі

    Опубликовано: 2022-04-21 16:30:45

    За останні кілька днів в Україну прибули п'ять літаків із військовою допомогою, і найближчим часом заплановано прибуття ще літаків із США із ще більшою кількістю обладнання. Про це повідомила Джен Псакі, передає УНН .

    Цитата

    "Ми працюємо з українцями та українськими військовими, щоб точно визначити, яка допомога в галузі безпеки їм потрібна на цьому етапі війни. Це включало збільшення кількості артилерії та боєприпасів", - повідомила Псакі.

    Деталі

    Речниця Білого дому додала, що Джозеф Байден роглянув фотографії з України, з жахом, зі смутком, зі страхом за народ України, за сім'ї, дітей, безневинних мирних жителів, які перебувають у небезпеці.

    "Він бачить всі кадри, як і я, і ви, і американці, які дивляться все в Інтернеті: це емоційно. Дивитися ці кадри дуже важко для людей, президентові так само, тому що ми бачимо людей, які страждають від рук диктатора, який жорстоко розправляється з мирними жителями", - сказала Псакі.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.