• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В США призначили нового координатора щодо введення санкцій

    Опубликовано: 2022-04-15 12:45:21

    У Держдепартаменті Сполучених Штатів Америки призначили Джеймса О'Брайєна головним координатором із запровадження санкцій, зокрема проти Російської Федерації.

    Про це повідомляє держсекретар США Ентоні Блінкен у Twitter.

    "Джим гратиме вирішальну роль у формуванні нашої політики санкцій, спрямованої на притягнення до відповідальності за корупцію та порушення прав людини, а також на стримування дій, що загрожують нашій національній безпеці", — написав Блінкен.

    Попереднім координатором був Деніел Фрід. Причини його усунення не уточнюються.

    Щодо О'Браєна, то він з 1989 по 2001 роки був старшим радником держсекретаря США, заступником голови відділу політичного планування. За президентства Барака Обами О'Брайєн був спецпосланцем президента США з питань визволення американців, полонених за кордоном.

    Зазначимо, що напередодні президент України Володимир Зеленський провів телефонні переговори зі своїм американським колегою Джозефом Байденом. Лідери домовилися про нові санкції проти РФ.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.