• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подоляк про членство Швеції та Фінляндії в Альянсі: Кремль отримає НАТО за півгодини їзди від Петербурга

    Опубликовано: 2022-04-15 10:00:30

    Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Росія продовжує заявляти, що почала масштабну війну проти України, щоб не дозволити вступити в НАТО. Однак через свої дії, Швеція і Фінляндія вступлять в Альянс, який буде в півгодини їзди від Санкт-Петербурга.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Подоляка в Telegram.

    "Захистити свої кордони". Більш лицемірної причини для масового вбивства українців не можна шукати. Що ж, після вступу до Північноатлантичного союзу Швеції і Фінляндії, який може відбутися вже в наступні пів року, Кремль отримає НАТО в пів години їзди від Санкт-Петербурга. І це обов'язкові наслідки, якщо країна не вміє аналізувати небезпеки", - заявив Подоляк.

    За його словами, в Україні загинули понад 20 тисяч російських солдатів, а зруйнована економіка Росії тримається тільки на продажу сировини.

    "Повна політична ізоляція. Вкрай токсична репутація. "Бучанські м'ясники" - це вже вписано в підручники історії. Але "спецоперація" все одно "йде за планом". Що ж це був за план і хто в здоровому глузді його санкціонував? Багатоходівка?",- додав Подоляк.

    Війна в Україні триває вже 50 день. Всі подробиці російської агресії, ситуація в містах і міжнародна реакція - у текстовому онлайні РБК-Україна.

    ВАЛЕРІЯ ПОЛІЩУК

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.