• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МЗС Туреччини анонсувало продовження переговорів Ердогана з президентами України та рф

    Опубликовано: 2022-04-14 16:30:59

    Контакти президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана з президентами України Володимиром Зеленським та росії володимиром путіним триватимуть, заявив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, пише УНН з посиланням на Doğru Haber.

    Цитата

    "Контакти нашого президента на рівні лідерів триватимуть. Наші контакти продовжуються. Учора у нас знову була зустріч з українською делегацією. Так само ми перебуваємо в постійному контакті з російською делегацією. Ми постараємося зібрати лідерів разом", - заявив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в ефірі телеканалу NTV.

    Деталі

    Голова МЗС Туреччини зазначив, що Анкара продовжить зусилля для організації нових зустрічей делегацій росії та України.

    Стосовно ймовірності зустрічі лідерів росії та України в Туреччині, Чавушоглу зазначив, що все залежить від позитивної відповіді російського лідера володимира путіна.

    Доповнення

    Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявляв, що Анкара має намір погодити дату швидкої зустрічі президентів України та росії.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.