• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС готує ще один пакет санкцій проти Росії – фон дер Ляєн

    Опубликовано: 2022-03-08 18:00:54

    Європейський Союз готує новий пакет санкцій проти Росії з огляду на те, що Кремль продовжує війну проти України, жертвами якої є велика кількість цивільного населення.

    Про це сьогодні у Брюсселі заявила президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час спільної заяви для преси із прем’єр-міністром Італії Маріо Драгі.

    «Ми маємо намір обговорити ситуацію в Україні, вбивчу війну, яку веде Путін. Ми обговоримо новий посилений пакет (санкцій), який ми опрацьовуємо просто зараз. Як ви знаєте, ми вже маємо три пакета важких санкцій, але зараз ми маємо переконатися, що вони не мають жодних виключень і що ефект цих санкцій є максимальним», — сказала Урсула фон дер Ляєн.

    При цьому президент Єврокомісії зауважила, що ті санкції, які вже застосовуються Євросоюзом, є ефективними та вже призводять до глибокої турбулентності у російській економіці.

    «З огляду на розвиток ситуації в Україні, на безумні атаки Кремля проти її громадян — жінок, дітей, чоловіків, — ми, безумовно, також працюємо над подальшими санкціями, щоб зупинити це», — додала Урсула фон дер Ляєн.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.