• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закриття неба силами НАТО спровокує Росію на ескалацію – Міноборони Канади

    Опубликовано: 2022-03-02 18:00:33

    Міністерка оборони Канади Аніта Ананд вважає, що забезпечення безпольотної зони над Україною силами НАТО спровокує Росію на посилення конфлікту. Про це вона повідомила на пресконференції.

    "НАТО – оборонний альянс, і встановлення безполітної зони стало б значною ескалацією з його боку, тож зараз про це не йдеться", – зазначила Ананд.

    Вона наголосила, що Канада продовжить підтримувати Україну в інший спосіб. "Ми також продовжимо підтримувати оборонні та стримувальні дії НАТО, збільшивши нашу підтримку східного флангу НАТО", – зауважила міністерка.

    Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що забезпечення безпольотної зони над Україною не означатиме втягування у війну країн НАТО.

    Водночас прем'єр Великої Британії Борис Джонсон вважає, що його країна не може забезпечити безпольотну зону для України, оскільки для цього доведеться збивати російські літаки.

    Юрий Смирнов

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.